Duo D'Huîtres des maritimes,(selon disponibilité)
Terrine de lapin 4 épices et bourbon,pruneaux,pistaches et confit doignons
Atlantic cod filet,celeriac lasagna,shimeji and cabbage three ways
Grilled rack of veal,saffron perfumed lentils spring vegetables and compound butter
Vension medaillon,smoked marrow bone,onion tart,puree and balsamic sauce
Grilled porc shoulder,marrow bone,endives and preserved orange sauce
Braised lamb neck on the bone,Zucchinis,mint and beetroots,spices sauce
Bone in Filet mignon with marrow bone,Lorette potatoes and port reduction
Topped with pan seared foie gras
Dark chocolate pannacotta,creamed milk chocolate,hazelnuts and coffee ice cream
Deconstructed lemon pie,crumble,curd charred marshmellow and meringue
Rice pudding,roasted pineapple with spices,ginger caramel,pop-corn ice cream
2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 |
C'est un de mes restaurants préférés et j'ai toujours été enchantée par mes soirées À L'Os.
Until I tried À L'Os, I was never truly impressed by any BYOW restaurant in the area. Was I ever surprised by the food and service here! It was one of my most satisfying meal starting with the raw oysters and moving on to the filet mignon and fois gras combination. Service was second to none and I've recommended this restaurant to all my friends!
Vos amis connaissent peut-être cette entreprise? Partagez cette page sur Facebook et découvrez ce qu'ils en pensent!
C’est un restaurant français aux nappes blanches et au cadre épuré qui propose un menu à la carte, une table d'hôte ainsi qu'un menu de groupe. Gâteau de boudin noir, os à moelle, mousse de truite, risotto à la bisque de homard, faisan rôti ou encore filet mignon sont autant de facettes de la gastronomie française que vous pourrez découvrir. Le restaurant À l'os est ouvert du mardi au dimanche à partir de 18h.
Lisez cette liste pratiqueDans un décor dépouillé, ce bistro de quartier propose un menu élaboré et bien présenté. On y retrouve un service professionnel et des carafes et verres de qualité impeccable.
Lisez cette liste pratiqueRestaurant moderne spécialisé dans la cuisine québécoise et française, À l'os propose presque exclusivement des mets... non désossés! Profitez des produits locaux tels que les huîtres, l'os à moelle, le foie gras, le gibier et bien sûr les steaks!
Lisez cette liste pratique